Zdrobitor manual pentru struguri Evotools, tabla de otel inox, 30 l

Zdrobitor manual pentru struguri Evotools
Vezi detalii promotie

Zdrobitorul Evotools se utilizeaza pentru zdrobirea manuala a strugurilor. Cuva acestuia este fabricata din tabla de otel inox, iar elementele active si angrenajul sunt din plastic. Cadrul metalic este vopsit. Avantaje: productivitate ridicata (cca 100 kg/ora) usor de utilizat Specificatii tehnice: Brand: Evotools Tip produs: zdrobitor Utilizare: pentru struguri Material: tabla de otel inox Tip: 2 Volum: 30 l Masa: 6,5 kg

Pret Zdrobitor manual pentru struguri Evotools, tabla de otel inox, 30 l

Cauti Zdrobitor manual pentru struguri Evotools, tabla de otel inox, 30 l la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Mori zdrobitoare si curatatoare cereale fructe legume evotools

Pentru mai multe promotii la Mori zdrobitoare si curatatoare cereale fructe legume evotools trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Mori zdrobitoare si curatatoare cereale fructe legume. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆