Vopsea lavabila interior Oskar SuperWeiss, rezistent la mucegai, alb satin, 15 l + 2.5 l

Vopsea lavabila interior Oskar SuperWeiss
Vezi detalii promotie

Oskar SuperWeiss este o vopsea super-lavabila pentru interior, rezistenta la mucegai. Aceasta este potrivita pentru finisarea decorativa si protejarea tuturor suprafetelor de baza minerala precum tencuielile uzuale de var-ciment, ciment-var, gleturi de ipsos, zidarii din caramida, BCA, azbociment, placi de gisp-carton, beton, vopsitorii vechi si placi de ipsos. Vopseaua este realizata pe baza de dispersie si asigura o pelicula alba, satinata. Avantaje: aderenta foarte buna la suport putere ma

Pret Vopsea lavabila interior Oskar SuperWeiss, rezistent la mucegai, alb satin, 15 l + 2.5 l

Cauti Vopsea lavabila interior Oskar SuperWeiss, rezistent la mucegai, alb satin, 15 l + 2.5 l la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Vopsele de interior oskar

Pentru mai multe promotii la Vopsele de interior oskar trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Vopsele de interior. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆