Vopsea lavabila interior Oskar crema 1 strat, alb, 15 l + Amorsa 4 l

Vopsea lavabila interior Oskar crema 1 strat
Vezi detalii promotie

Vopseaua lavabila Oskar crema este potrivita pentru fisinsarea si portejarea tuturor suprafetelor de baza minerala aflate la interior. O poti aplica pe tencuieli uzuale de var-ciment, ciment-var, gleduri de ipsos inclusiv zidarii din caramizi uzuale, din BCA, azbociment, placi de ipsos, placi de gips-carton, beton si pe vopsitorii vechi rezistente. Produsul are o consistenta cremoasa pe baza de colagen si este fabricat pe baza de dispersie. Avantaje: aderenta buna la suport putere mare de aco

Pret Vopsea lavabila interior Oskar crema 1 strat, alb, 15 l + Amorsa 4 l

Cauti Vopsea lavabila interior Oskar crema 1 strat, alb, 15 l + Amorsa 4 l la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Vopsele de interior oskar

Pentru mai multe promotii la Vopsele de interior oskar trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Vopsele de interior. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆