Vopsea lavabila interior Caparol CapaMaxx, alb, 15 l + 2.5 l cadou

Vopsea lavabila interior Caparol CapaMaxx
Vezi detalii promotie

Vopseaua lavabila alba Caparol CapaMaxx are o putere mare de acoperire si este potrivita pentru aplicarea la interior. Produsul se utilizeaza pentru zugravirea peretilor cu grad mare de solicitare si prezinta un aspect mat. Vopseaua de dispersie este fabricata pe baza de copolimeri stiren-acrilici, dioxid de titan, carbonat de calciu, apa si aditivi conservanti. Avantaje: capacitate de difuzie foarte buna are un miros usor se aplica/prelucreaza usor economica poate fi nuantata cu coloranti in

Pret Vopsea lavabila interior Caparol CapaMaxx, alb, 15 l + 2.5 l cadou

Cauti Vopsea lavabila interior Caparol CapaMaxx, alb, 15 l + 2.5 l cadou la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Vopsele de interior caparol

Pentru mai multe promotii la Vopsele de interior caparol trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Vopsele de interior. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆