Vopsea efect pentru interior Capadecor Arte Fino, cu efect perlat si adaos de nisip de cuart fin, 2.5 l

Vopsea efect pentru interior Capadecor Arte Fino
Vezi detalii promotie

Vopsea efect pentru interior Capadecor Arte Fino, pe baza de dispersii, cu reflexii perlat-matasoase si cu adaos de nisip fin de cuart. Folosita ca material decorativ, creeaza finisaje fine cu aspect deosebit. Este potrivita pentru centre comerciale, complexe de birouri, banci, spatii culturale sau locuinte. Avantajele produsului: produs ecologic pe baza de apa nuantabil in sistemul ColorExpress usor de aplicat Mod de aplicare: Stratul suport trebuie sa fie curat, aderent si fara substante de

Pret Vopsea efect pentru interior Capadecor Arte Fino, cu efect perlat si adaos de nisip de cuart fin, 2.5 l

Cauti Vopsea efect pentru interior Capadecor Arte Fino, cu efect perlat si adaos de nisip de cuart fin, 2.5 l la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Vopsele efecte decorative caparol

Pentru mai multe promotii la Vopsele efecte decorative caparol trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Vopsele efecte decorative. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆