Vesta reflectorizanta, cu buzunare, poliester, galben-neon, marimea XL

Vesta reflectorizanta
Vezi detalii promotie

Vesta de semnalizare reflectorizanta este un produs practic pentru o gama variata de aplicatii. Aceasta este fabricata din 100% poliester, rezistent la uzura, de culoare galben neon si dispune de doua benzi reflectorizante cu latimea de 5 cm care ii asigura vizibilitate ridicata. Un aspect important al acestei veste este prezenta benzilor reflectorizante, amplasate strategic pe intreaga sa suprafata. Aceste benzi reflecta lumina si maximizeaza vizibilitatea, facandu-te mai vizibil in conditii

Pret Vesta reflectorizanta, cu buzunare, poliester, galben-neon, marimea XL

Cauti Vesta reflectorizanta, cu buzunare, poliester, galben-neon, marimea XL la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Veste Arabesque

Pentru mai multe promotii la Veste Arabesque trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Veste. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆