Ventilator de baie Vents, jaluzele automate, D 125 mm, 22 W, 2400 rpm, 185 mc/h, alb

Vezi detalii promotie

Ventilatorul axial Vents din gama MA este un produs destinat utilizarii in baile sau bucatariile din locuinte. Acesta este potrivit pentru ventilarea incaperilor in care nivelul de abur sau umezeala si mirosuri neplacute este ridicat, ajunand la dispersarea lor. Debitul de aer este de 185 mc/h, fiind recomandat pentru spatii rezidentiale de dimensiuni medii. Acest model este prevazut cu jaluzele automate actionate de un dispozitiv termic care asigura deschiderea si inchiderea acestora pentru

Pret Ventilator de baie Vents, jaluzele automate, D 125 mm, 22 W, 2400 rpm, 185 mc/h, alb

Cauti Ventilator de baie Vents, jaluzele automate, D 125 mm, 22 W, 2400 rpm, 185 mc/h, alb la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Ventilator de perete vents

Pentru mai multe promotii la Ventilator de perete vents trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Ventilator de perete. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†