Ventilator de baie Vents DT, timer, D 150 mm, 24 W, 2400 rpm, 292 mc/h, alb

Vezi detalii promotie

Ventilatorul axial Vents din gama D este un produs modern destinat utilizarii continue sau periodice in baile, camerele de dus sau bucatariile din locuinte. Acesta este potrivit pentru ventilarea incaperilor in care nivelul de abur sau umezeala si mirosuri neplacute este mediu, ajunand la dispersarea lor. Debitul de aer este de 292 mc/h, fiind recomandat pentru spatii rezidentiale de dimensiuni medii si mari. Produsul dispune de un timer pe care il poti seta la un interval cuprins intre 2 si

Pret Ventilator de baie Vents DT, timer, D 150 mm, 24 W, 2400 rpm, 292 mc/h, alb

Cauti Ventilator de baie Vents DT, timer, D 150 mm, 24 W, 2400 rpm, 292 mc/h, alb la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Ventilator de perete vents

Pentru mai multe promotii la Ventilator de perete vents trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Ventilator de perete. Descopera zeci de produse la promotie.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†