Ventilator centrifug industrial de tubulatura WK150, Dospel, D 150 mm, 70W, negru

Ventilator centrifug industrial de tubulatura WK150
Vezi detalii promotie

Ventilatorul centrifug industrial Dospel WK150 are corpul fabricat din otel galvanizat. Acesta se foloseste pentru a intensifica fluxul de aer in cadrul sistemelor de ventilatie. Este de culoare neagra si prezinta motor pe rulment. Produsul are un nivel de zgomot de 62 dB si un debit de aer de 530 m/h. Foloseste o tensiune de alimentare de 220-240V. Diametrul ventilatorului este de 150 mm, forma acestuia fiind una circulara. Utilizarea lui este ideala pentru baruri, bucatarii sau cluburi. Ava

Pret Ventilator centrifug industrial de tubulatura WK150, Dospel, D 150 mm, 70W, negru

Cauti Ventilator centrifug industrial de tubulatura WK150, Dospel, D 150 mm, 70W, negru la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Ventilator de perete dospel-d05

Pentru mai multe promotii la Ventilator de perete dospel-d05 trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Ventilator de perete. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆