Ventilator axial Vents OV 2E 200, diametru 203 mm, debit 860 m³/h

Vezi detalii promotie

Ventilatorul axial Vents OV 2E 200 cu presiune redusa se utilizeaza pentru evacuarea, respectiv introducerea aerului in spatii in care este necesar un debit mare de aer. Acest model are un debit maxim de 860 m/h si puterea de 55 W, astfel ca il poti folosi pentru bucatarii sau bai. Ventilatorul este prevazut cu motor asincron cu doi poli, monofazic cu rotor extern si protectie la supraincalzire. Motorul are clasa de protectie IP44. Acesta are forma dreptunghiulara si rotorul si carcasa fabric

Pret Ventilator axial Vents OV 2E 200, diametru 203 mm, debit 860 m³/h

Cauti Ventilator axial Vents OV 2E 200, diametru 203 mm, debit 860 m³/h la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Ventilator axial vents

Pentru mai multe promotii la Ventilator axial vents trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Ventilator axial. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆