Ventilator axial Vents LDT, timer, D 100 mm, 14 W, 2300 rpm, 88 mc/h, alb

Vezi detalii promotie

Ventilatorul axial Vents LDT este un produs modern care se utilizeaza pentru extragerea aerului viciat din incaperile de mici dimensiuni. Acest model functioneaza in mod silentios, avand nivelul de zgomot de 33dba. Debitul maxim de aer extras este de 88 mc/ora, la presiunea aerului de 33Pa, fiind recomandat pentru baile sau bucatariile spatiilor rezidentiale Puterea absorbita este de 14W, iar viteza de rotatie este de 2300rpm. Ventilatorul dispune de un timer pe care faciliteaza controlul. Pr

Pret Ventilator axial Vents LDT, timer, D 100 mm, 14 W, 2300 rpm, 88 mc/h, alb

Cauti Ventilator axial Vents LDT, timer, D 100 mm, 14 W, 2300 rpm, 88 mc/h, alb la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Ventilator axial vents

Pentru mai multe promotii la Ventilator axial vents trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Ventilator axial. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†