Ventilator axial industrial de tubulatura WB-S, Dospel, D 315 mm, 110W, alb

Vezi detalii promotie

Ventilatorul axial industrial Dospel WB-S este fabricat din tabla de otel, vopsita. Acesta are rolul de a evacua si ventila aerul din cadrul sistemelor de ventilatie. Produsul are un nivel de zgomot de 62 dB si un debit de aer de 1000 m/h. Diametrul ventilatorului este de 315 mm, forma patrata avand latura de 370 mm. Este de culoare alba si se monteaza in mijlocul sau la sfarsitul sistemului de ventilatie, utilizarea fiind ideala pentru hale industriale, parcari, depozite sau spatii comercial

Pret Ventilator axial industrial de tubulatura WB-S, Dospel, D 315 mm, 110W, alb

Cauti Ventilator axial industrial de tubulatura WB-S, Dospel, D 315 mm, 110W, alb la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Ventilator axial dospel-d05

Pentru mai multe promotii la Ventilator axial dospel-d05 trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Ventilator axial. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†