Ventilator axial cu temporizator si senzor de umiditate Rico 120WCH, Dospel, D 120 mm, 17W, alb

Vezi detalii promotie

Ventilatorul Dospel Rico 120WCH este fabricat din ABS de calitate. Acesta are rolul de a evacua si ventila aerul din instalatiile casnice. Produsul se monteaza pe tavan sau perete. Ventilatorul are un nivel de zgomot de 46 dB si un debit de aer de 150 m/h. Diametrul acestuia este de 120 mm si prezinta forma patrata. Produsul foloseste o tensiune de alimentare de 230V si reprezinta o varianta economica. Este de culoare alba si se monteaza in cadrul incaperilor mici si medii. Temporizatorul pe

Pret Ventilator axial cu temporizator si senzor de umiditate Rico 120WCH, Dospel, D 120 mm, 17W, alb

Cauti Ventilator axial cu temporizator si senzor de umiditate Rico 120WCH, Dospel, D 120 mm, 17W, alb la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Ventilator axial dospel-d05

Pentru mai multe promotii la Ventilator axial dospel-d05 trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Ventilator axial. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†

Greta