Ventilator axial cu temporizator Dospel Rico 100 WC

Vezi detalii promotie

Ventilatorul axial Dospel Rico 100 WC este destinat evacuarii si ventilarii aerului din instalatiile casnice. Produsul se monteaza pe perete la sistemul de ventilatie existent. Acesta este echipat cu rulmenti plani si are un nivel de zogomot de 40 dB(A). Carcasa este fabricata din ABS de calitate, tratata cu aditiv antistatic, ce previne acumularea prafului. Acest model este prevazut cu functie de temporizare intre 2 si 23 de minute. Debitul de aer este de 100 m/h. Gradul de impermeabilitate

Pret Ventilator axial cu temporizator Dospel Rico 100 WC

Cauti Ventilator axial cu temporizator Dospel Rico 100 WC la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Ventilator axial dospel-d05

Pentru mai multe promotii la Ventilator axial dospel-d05 trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Ventilator axial. Descopera zeci de produse la promotie.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†

Caraval