Ventilator axial cu inreruparor cu fir Dospel Rico 100 WP

Vezi detalii promotie

Ventilatorul axial Dospel Rico 100 WP este destinat evacuarii si ventilarii aerului din instalatiile casnice. Produsul se monteaza pe perete la sistemul de ventilatie existent. Acesta este echipat cu rulmenti plani si are un nivel de zogomot de 40 dB(A). Carcasa este fabricata din ABS de calitate, tratata cu aditiv antistatic, ce previne acumularea prafului. Acest model este prevazut cu intrerupator cu fir. Debitul de aer este de 100 m/h. Gradul de impermeabilitate este IPX4 fiind rezistent l

Pret Ventilator axial cu inreruparor cu fir Dospel Rico 100 WP

Cauti Ventilator axial cu inreruparor cu fir Dospel Rico 100 WP la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Ventilator axial dospel-d05

Pentru mai multe promotii la Ventilator axial dospel-d05 trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Ventilator axial. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†