Ventilator axial cu intrerupator Styl 200WP, Dospel, D 200 mm, 35W, alb

Ventilator axial cu intrerupator Styl 200WP
Vezi detalii promotie

Ventilatorul axial Dospel Styl 200WP este fabricat din ABS de calitate. Acesta are rolul de a evacua si ventila aerul din instalatiile casnice. Functioneaza pe baza de intrerupator cu fir care ajuta la pornirea si oprirea aparatului. Ventilatorul are un nivel de zgomot de 48 dB si un debit de aer de 400 m/h. Diametrul acestuia este de 200 mm si prezinta forma patrata. Produsul foloseste o tensiune de alimentare de 220-240V. Este de culoare alba si se monteaza in cadrul bailor, bucatariilor, g

Pret Ventilator axial cu intrerupator Styl 200WP, Dospel, D 200 mm, 35W, alb

Cauti Ventilator axial cu intrerupator Styl 200WP, Dospel, D 200 mm, 35W, alb la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Ventilator de perete dospel-d05

Pentru mai multe promotii la Ventilator de perete dospel-d05 trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Ventilator de perete. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆