Ventilator axial cu grila automata Polo4 100AZ, Dospel, D 100 mm, 15W, alb

Ventilator axial cu grila automata Polo4 100AZ
Vezi detalii promotie

Ventilatorul axial Dospel Polo4 100AZ este fabricat din ABS de calitate. Acesta are rolul de a evacua si ventila aerul din instalatiile casnice. Produsul se monteaza pe tavan sau perete. Ventilatorul are un nivel de zgomot de 40 dB si un debit de aer de 100 m/h. Diametrul acestuia este de 100 mm si prezinta forma patrata. Produsul foloseste o tensiune de alimentare de 230V. Este de culoare alba si se monteaza in cadrul incaperilor mici si medii. Avantaje: material rezistent grila se inchide a

Pret Ventilator axial cu grila automata Polo4 100AZ, Dospel, D 100 mm, 15W, alb

Cauti Ventilator axial cu grila automata Polo4 100AZ, Dospel, D 100 mm, 15W, alb la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Ventilator de perete dospel-d05

Pentru mai multe promotii la Ventilator de perete dospel-d05 trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Ventilator de perete. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆