Ventilator turn TVE 29T Trotec 3 trepte de viteza Oscilare orizontala

Vezi detalii promotie

Ventilatorul TVE 29 T este compact si elegant oferind o ventilare eficienta a aerului cu un spatiu minim ocupatΒ Β Spre deosebire de ventilatoarele obisnuite cu palete principiul de functionare al acestui ventilator implica rotirea in jurul axei proprii Racorirea va fi obtinuta prin rotirea unei constructii lamelare in interiorul aparatului evacuarea aerului avand loc pe intreaga inaltime a ventilatorului Astfel nu exista pericol de accidentare reprezentand un avantaj considerabil…

Pret Ventilator turn TVE 29T Trotec 3 trepte de viteza Oscilare orizontala

Cauti Ventilator turn TVE 29T Trotec 3 trepte de viteza Oscilare orizontala la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Ventilatoare TROTEC

Pentru mai multe promotii la Ventilatoare TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Ventilatoare. Descopera zeci de produse la promotie.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†