Ventilator Smart Duux Whisper Flex 26 viteze oscilatie verticala si orizontala WiFi Telecomanda Timer

Vezi detalii promotie

Silentios si versatil Duux Whisper este un ventilator caruia ii gasesti locul usor oriunde in camera Il poti transforma usor dintrun ventilator de birou in unul de podea Extrem de VersatilPe birou sau pe podea Piciorul extensibil permite transformarea lui Flex Whisper de la un model de birou cu o inaltime de 51 cm la un model de podea cu o inaltime de 88 cmPosibilitatea de ajustare verticala si functia swing pe verticala si orizonala acopera orice posibilitate de directionare…

Pret Ventilator Smart Duux Whisper Flex 26 viteze oscilatie verticala si orizontala WiFi Telecomanda Timer

Cauti Ventilator Smart Duux Whisper Flex 26 viteze oscilatie verticala si orizontala WiFi Telecomanda Timer la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Ventilatoare DUUX

Pentru mai multe promotii la Ventilatoare DUUX trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Ventilatoare. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆