Ventilator de aer TVM 20 D Consum 120 W/h 3 trepte Diametru elice 50cm 3 palete ventilare

Vezi detalii promotie

TVM 20 D este un ventilator silentios racoreste rapid si este conceput pentru o durata lunga de viata datorita metalului din care este produsVentilatorul are o putere de 120 W Β iar motorul are o bobina de cupru care asigura functionarea aparatului pentru o perioada lunga Palele din dotare au un diametru de 50 cm lucru care se concretizeaza intro racorire eficienta chiar si la temperaturi in crestereTVM 20 D are 3 trepte de viteza si un rotor care poate fi inclinat fara trepte…

Pret Ventilator de aer TVM 20 D Consum 120 W/h 3 trepte Diametru elice 50cm 3 palete ventilare

Cauti Ventilator de aer TVM 20 D Consum 120 W/h 3 trepte Diametru elice 50cm 3 palete ventilare la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Ventilatoare TROTEC

Pentru mai multe promotii la Ventilatoare TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Ventilatoare. Descopera zeci de produse la promotie.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†