Ventilator de aer TVM 18 Consum 100W 3 trepte Diametru elice 45cm 3 palete ventilare

Vezi detalii promotie

In camera de zi sau in birou la petreceri sau la concerte sau chiar si in restaurante datorita suportului practic de perete si tavan TVM 18 poate fi utilizat flexibil si oriundeVentilatorul de podea avand cu aspect clasic cromat este vedeta ascunsa la productia fotografica la filmari sau la efectele de scena Acest lucru se datoreaza puterii de 100W debitului mare de aer precum si functionarii relativ silentioase Masina de vant are rezerve mari de putere pentru a face fata temperaturilor…

Pret Ventilator de aer TVM 18 Consum 100W 3 trepte Diametru elice 45cm 3 palete ventilare

Cauti Ventilator de aer TVM 18 Consum 100W 3 trepte Diametru elice 45cm 3 palete ventilare la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Ventilatoare TROTEC

Pentru mai multe promotii la Ventilatoare TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Ventilatoare. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†