Ventilator de aer TVM 14 Consum 44W 3 trepte Diametru elice 35cm 3 palete ventilare

Vezi detalii promotie

In zilele fierbinti de vara va racoreste deja o simpla privire aruncata pe acest ventilator de podea cu aspect clasic TVM 14 este produs complet din metal si in mare parte cromat Pana si motorul este dotat cu o bobina din cupru Aceasta prelucrare nu doar ca arata frumos ci si duce prelungirea duratei de utilizare a aparatuluiDatorita debitului inalt aceasta eleganta masina de vant alunga fierbinteala verii atat din casa dvs cat si din birou convingand si printro functionare relativ…

Pret Ventilator de aer TVM 14 Consum 44W 3 trepte Diametru elice 35cm 3 palete ventilare

Cauti Ventilator de aer TVM 14 Consum 44W 3 trepte Diametru elice 35cm 3 palete ventilare la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Ventilatoare TROTEC

Pentru mai multe promotii la Ventilatoare TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Ventilatoare. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†