Ventilator de aer TVM 12 Consum 37W 3 trepte Diametru elice 30cm 3 palete ventilare

Vezi detalii promotie

Acest ventilator elegant cu design retro alunga aerul canicular producand un vant constant racoritor Ventilatorul de podea TVM 12 este produs complet din metal incepand de la paletele sale cu aspect cromat pana la suportul de asemenea cromat Pana si motorul este dotat cu o bobina din cupru Nu doar aspectul va fi astfel innobilat ci va fi si prelungita durata de utilizare a intregului aparatCu elegantul sau design cromat ventilatorul TVM 12 arata bine la dvs in camera de zi iar…

Pret Ventilator de aer TVM 12 Consum 37W 3 trepte Diametru elice 30cm 3 palete ventilare

Cauti Ventilator de aer TVM 12 Consum 37W 3 trepte Diametru elice 30cm 3 palete ventilare la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Ventilatoare TROTEC

Pentru mai multe promotii la Ventilatoare TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Ventilatoare. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†