Ventilator cu picior TVE26S Trotec 26 trepte de viteza Telecomanda Timer Reglabil pe inaltime

Vezi detalii promotie

Ventilatorul modern TVE 26 S ofera un control maxim asupra climatului din incapere gratie celor 26 trepte de ventilatie si cinci moduri diferite de functionare Utilizatorul poate folosi telecomanda pentru a seta un nivel de ventilare sau un anumit mod de lucru pentru un confort maximΒ Β In functie de necesitate poate fi ales un suflu puternic si frontal cu racoare puternica o briza usoara si placuta o adiere de fundal care se pierde usor in incapere pe timpul noptii Pe modul normal…

Pret Ventilator cu picior TVE26S Trotec 26 trepte de viteza Telecomanda Timer Reglabil pe inaltime

Cauti Ventilator cu picior TVE26S Trotec 26 trepte de viteza Telecomanda Timer Reglabil pe inaltime la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Ventilatoare TROTEC

Pentru mai multe promotii la Ventilatoare TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Ventilatoare. Descopera zeci de produse la promotie.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†