Ventilator cu picior TVE25S Trotec 3 trepte de viteza Telecomanda Timer Reglabil pe inaltime

Vezi detalii promotie

Ventilatorul cu picior TVE 25 S te ajuta sa faci fata temperaturilor inalte din sezonul de vara Acesta detine trei trepte de ventilare ceea ce iti permite usor sa reglezi intensitatea dorita TVE 25S are o putere de 40 de wati si un diametru al paletelor de 40 de cm O suprafata mare pentru o ventilatie puternicaย Vantul se imprastie uniform in incapere prin conectarea oscilatiilor de 80 In plus ventilatorul se poate monta la o inaltime de la 110 cm pana la 130 cm Paletele ventilatorului…

Pret Ventilator cu picior TVE25S Trotec 3 trepte de viteza Telecomanda Timer Reglabil pe inaltime

Cauti Ventilator cu picior TVE25S Trotec 3 trepte de viteza Telecomanda Timer Reglabil pe inaltime la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Ventilatoare TROTEC

Pentru mai multe promotii la Ventilatoare TROTEC trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Ventilatoare. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†

Telluria