Vata minerala de sticla Isover Domo Twin 10/5, necaserata, 2 x 50 x 6000 x 1200 mm

Vata minerala de sticla Isover Domo Twin 10/5
Vezi detalii promotie

Vata minerala de sticla Isover Domo Twin 10/5 este potrivita pentru toate tipurile de izolatii termice si fonice supuse unor solicitari mecanice reduse pentru locuinte, spatii publice sau constructii comerciale. Saltelele comprimate si rulate sunt obtinute prin topirea in cuptor a materiilor prime minerale. Topitura este fibrilizata prin procedeul TEL, este aplicat un liant prin pulverizare, apoi sunt adaugate uleiuri minerale pentru a-i asigura protectie impotriva patrunderii prafului si pen

Pret Vata minerala de sticla Isover Domo Twin 10/5, necaserata, 2 x 50 x 6000 x 1200 mm

Cauti Vata minerala de sticla Isover Domo Twin 10/5, necaserata, 2 x 50 x 6000 x 1200 mm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Vata de sticla isover

Pentru mai multe promotii la Vata de sticla isover trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Vata de sticla. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆