Vas de expansiune pentru apa rece Ferro CWU24P, montaj orizontal, albastru, 24 l

Vas de expansiune pentru apa rece Ferro CWU24P
Vezi detalii promotie

Vasul albastru de expansiune Ferro CWU24P se utilizeaza pentru mentinerea apei reci in instalatii de tip hidrofor. De asemenea, este intrebuintata si pentru instalatiile folosite la prepararea apei reci cu boilere schimbatoare de caldura in placi. Produsul este confectionat din otel, are forma ovala si capacitate maxima de incarcare de 24 l. Temperatura maxima de lucru variaza intre -10 +100 C, presiune maxima de lucru 10 bar. Produsul are inaltimea de 30 cm si diametru de 28 cm. Racordul est

Pret Vas de expansiune pentru apa rece Ferro CWU24P, montaj orizontal, albastru, 24 l

Cauti Vas de expansiune pentru apa rece Ferro CWU24P, montaj orizontal, albastru, 24 l la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Vase de expansiune ferro

Pentru mai multe promotii la Vase de expansiune ferro trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Vase de expansiune. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆