Usa PVC pentru intrare, stejar, 135 x 205 cm, dreapta

Usa PVC pentru intrare
Vezi detalii promotie

Usa pentru intrare din profil PVC cu 5 camere, grosimea de 60 mm, reprezinta o solutie pentru diferite tipuri de locuinte. Dimensiunile usii sunt de 135 x 205 cm, are un canat inactiv si unul mobil si pragul din aluminiu. Aceasta este prevazuta cu patru zone de geam cu grosimea de 24 mm si panel. Deschiderea este simpla, in partea dreapta, privind din interior. Aceasta se poate folosi pentru intrarile principale, marind gradul de confort prin reducerea nivelului de zgomot. Culoarea este steja

Pret Usa PVC pentru intrare, stejar, 135 x 205 cm, dreapta

Cauti Usa PVC pentru intrare, stejar, 135 x 205 cm, dreapta la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Usi PVC de intrare exterioara Aluplast

Pentru mai multe promotii la Usi PVC de intrare exterioara Aluplast trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Usi PVC de intrare exterioara. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆