Usa plianta din PVC Italbox Aurora, nuc, 100 x 203 cm

Usa plianta din PVC Italbox Aurora
Vezi detalii promotie

Usa plianta Italbox se utilizeaza pentru dressing, debara sau bucatarie. Aceasta se deschide prin pliere si este o varianta ideala atunci cand deschiderea clasica nu este convenabila. Este fabricata din PVC rigid atoxic, asamblata integral, iar legaturile dintre lamele sunt tot din profile de PVC. Gama Aurora de usi pliante este o gama economica, fara geamuri, in culori unitare, fara imitatie de fibra de lemn pe panou. Produsul este disponibil in culoare nuc si in dimensiuni standard de 203 x

Pret Usa plianta din PVC Italbox Aurora, nuc, 100 x 203 cm

Cauti Usa plianta din PVC Italbox Aurora, nuc, 100 x 203 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Usi pliante italbox

Pentru mai multe promotii la Usi pliante italbox trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Usi pliante. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆