Usa plianta cu geam, Italbox Aurora, mahon, 85 x 203 cm

Usa plianta cu geam
Vezi detalii promotie

Usa plianta cu geam Aurora Italbox este fabricata integral din PVC rigid, fiind o varianta optima atunci cand incaperea nu permite deschiderea clasica. O poti utiliza pentru delimitarea temporara sau pe termen lung a incaperilor din spatiile rezidentiale, comerciale sau de birouri, fiind usor de integrat in orice tip de amenajare. Aceasta se deschide lateral prin pliere si asigura izolare fonica moderata si ermeticitate a spatiului de pana la 60% impotriva mirosurilor. Se actioneaza usor dato

Pret Usa plianta cu geam, Italbox Aurora, mahon, 85 x 203 cm

Cauti Usa plianta cu geam, Italbox Aurora, mahon, 85 x 203 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Usi pliante italbox

Pentru mai multe promotii la Usi pliante italbox trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Usi pliante. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆