Usa metalica pentru exterior Tracia Napoca, deschidere dreapta, maro, 880 x 2050 mm

Usa metalica pentru exterior Tracia Napoca
Vezi detalii promotie

Usa metalica Tracia Napoca are interiorul captusit cu vata minerala bazaltica de inalta densitate. Este vopsita in camp electrostatic cu vopsea de culoarea maro, rezistenta la intemperii. Are protectie UV impotriva razelor solare precum si protectie acustica impotriva zgomotelor exterioare. Grosimea usii este de 60 mm iar tocul este realizat din tabla zincata de 1,5 mm grosime. Modelul a fost fabricat prin laminare la rece iar imbinarile prin sudura. Pragul si toate intariturile sunt confecti

Pret Usa metalica pentru exterior Tracia Napoca, deschidere dreapta, maro, 880 x 2050 mm

Cauti Usa metalica pentru exterior Tracia Napoca, deschidere dreapta, maro, 880 x 2050 mm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Usi de intrare Arabesque

Pentru mai multe promotii la Usi de intrare Arabesque trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Usi de intrare. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆