Usa metalica pentru exterior Malva, deschidere dreapta, culoare RAL7016, 880 x 2050 mm

Usa metalica pentru exterior Malva
Vezi detalii promotie

Usa metalica de apartament Malva are interiorul captusit cu vata minerala bazaltica de inalta densitate. Este vopsita in camp electrostatic cu vopsea de culoarea RAL7016, rezistenta la intemperii. Are protectie UV impotriva razelor solare precum si protectie acustica impotriva zgomotelor exterioare. Deschiderea usii este pe partea dreapta si are dimensiunile 880 x 2050 mm. Grosime foaie usa si toc - 6 cm grosimea foii , 13 cm toc in plan (cu pervaz); Grosime tabla -1,5 mm tabla zincate (nu r

Pret Usa metalica pentru exterior Malva, deschidere dreapta, culoare RAL7016, 880 x 2050 mm

Cauti Usa metalica pentru exterior Malva, deschidere dreapta, culoare RAL7016, 880 x 2050 mm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Usi de intrare Arabesque

Pentru mai multe promotii la Usi de intrare Arabesque trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Usi de intrare. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆