Usa metalica intrare Gama, 880 x 2050 mm, deschidere stanga

Usa metalica intrare Gama
Vezi detalii promotie

Usa metalica de apartament Gama este fabricata din tabla zincata cu grosimea 0,4 mm cu model realizat prin ambutisare. Este vopsita in camp electrostatic cu rezistenta la intemperii iar tocul este realizat din tabla zincata de 0,8 mm grosime. Are izolatie tip figure si inchidere multipunct. Deschiderea usii este pe partea stanga si are dimensiunile 880 x 2050 mm. Recomandari: Pentru intretinere si curatare poti utiliza detergenti si substante speciale. Nu folosi solventi organici sau material

Pret Usa metalica intrare Gama, 880 x 2050 mm, deschidere stanga

Cauti Usa metalica intrare Gama, 880 x 2050 mm, deschidere stanga la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Usi de intrare apartament Arabesque

Pentru mai multe promotii la Usi de intrare apartament Arabesque trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Usi de intrare apartament. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆