Usa metalica intrare Arta Door 410, cu fete din MDF laminat, 880 x 2010 mm, deschidere stanga, culoare nuc

Usa metalica intrare Arta Door 410
Vezi detalii promotie

Usa metalica pentru intrare Arta Door modelul 410 are fete din MDF laminat de 8 mm, imbracate cu folie laminata, la interior si MDF laminat de 12 mm pe partea din exterior a usii. Izolatia foii de usa este din polistiren de 50 mm iar interiorul foii de usa este compact, din tabla de 0,8 mm grosime. Grosimea usii este de 75 mm. Tocul este realizat din tabla zincata de 1,5 mm grosime si are 160 mm adancime, din acelasi material si culoare ca fata de usa. Modelul a fost fabricat prin laminare la

Pret Usa metalica intrare Arta Door 410, cu fete din MDF laminat, 880 x 2010 mm, deschidere stanga, culoare nuc

Cauti Usa metalica intrare Arta Door 410, cu fete din MDF laminat, 880 x 2010 mm, deschidere stanga, culoare nuc la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Usi de intrare apartament Arabesque

Pentru mai multe promotii la Usi de intrare apartament Arabesque trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Usi de intrare apartament. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆