Usa metalica intrare Arta Door 333, cu fete din MDF laminat, deschidere dreapta, culoare wenge, 880 x 2010 mm

Usa metalica intrare Arta Door 333
Vezi detalii promotie

Usa metalica pentru intrare Arta Door, model 333, are fete din MDF laminat de 8 mm, imbracate cu folie laminata. Izolatia foii de usa este din polistiren de 50 mm iar interiorul foii de usa este compact, din tabla de 0,8 mm grosime. Grosimea usii este de 75 mm iar tocul este realizat din tabla zincata de 1,5 mm grosime si are 125 mm adancime. Tocul este vopsit. Modelul a fost fabricat prin laminare la rece iar imbinarile prin sudura. Pragul si toate intariturile sunt confectionate din tabla d

Pret Usa metalica intrare Arta Door 333, cu fete din MDF laminat, deschidere dreapta, culoare wenge, 880 x 2010 mm

Cauti Usa metalica intrare Arta Door 333, cu fete din MDF laminat, deschidere dreapta, culoare wenge, 880 x 2010 mm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Usi de intrare apartament Arabesque

Pentru mai multe promotii la Usi de intrare apartament Arabesque trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Usi de intrare apartament. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆