Usa interior plina Pamate U-83, reversibila, MDF, Alb, toc 10 cm, 200 x 70 x 4 cm

Usa interior plina Pamate U-83
Vezi detalii promotie

Usa de interior Pamate U-83 este solutia potrivita pentru amenajarea interioara a spatiilor rezidentiale, comerciale sau de birouri. Usa este fabricata din MDF (fibre cu densitate medie). Tocul de 10 centimetri are pervaz pe o singura parte, cealalta parte trebuind a fi finisata si vopsita. Manerele din crom completeaza aspectul elegant al usii de interior. Montaj: Montajul se face dupa finisarea peretilor si a pardoselilor si este recomandat sa se faca de catre echipe specializate. Inainte d

Pret Usa interior plina Pamate U-83, reversibila, MDF, Alb, toc 10 cm, 200 x 70 x 4 cm

Cauti Usa interior plina Pamate U-83, reversibila, MDF, Alb, toc 10 cm, 200 x 70 x 4 cm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Usi de interior din lemn si MDF Pamate

Pentru mai multe promotii la Usi de interior din lemn si MDF Pamate trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Usi de interior din lemn si MDF. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆