Umidificator si purificator Clean Air Optima CA607B Lampa UV-C Ionizare Difuzor aroma Display Timer

Vezi detalii promotie

CA607B este un umidificator cu ultrasunete eficient ce pune la dispozitie 3 niveluri de umidificareUmidificatorul CA607B ofera posibilitatea selectarii nivelului de umiditate dorit intre 40 si 80 Atunci cand umiditatea din camera a ajuns la nivelul setat aparatul se va opri automat iar atunci cand umiditatea din camera scade sub nivelul setat aparatul se va porniIonizare Ionii negativi sunt raspanditi in intreaga incapere neutralizand astfel mirosurile neplacute si poluantii…

Pret Umidificator si purificator Clean Air Optima CA607B Lampa UV-C Ionizare Difuzor aroma Display Timer

Cauti Umidificator si purificator Clean Air Optima CA607B Lampa UV-C Ionizare Difuzor aroma Display Timer la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Umidificatoare CLEAN AIR OPTIMA

Pentru mai multe promotii la Umidificatoare CLEAN AIR OPTIMA trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Umidificatoare. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†