Umidificator Duux rata umidificare 220 ml/ora Timer Aromaterapie Lampa Veghe pentru 15mp consum 24W/h

Vezi detalii promotie

Umidificare imediata cu doar o singura apasare Potrivit pentru incaperi de pana la 15mpExtrem de silentios este recomandat pentru camera copiluluiCu o greutate de doar 700 de grame fara apa poate fi mutat usor dintro camera in altaLumina de noapte creaza o atmosfera placuta si ofera un plus de conform Lumina de noapte utilizeaza LEDuri eficiente din punct de vedere energetic si poate fi controlata separatUtilizeaza cu pana la 80 mai putina energie decat cele mai multe umidificatoare…

Pret Umidificator Duux rata umidificare 220 ml/ora Timer Aromaterapie Lampa Veghe pentru 15mp consum 24W/h

Cauti Umidificator Duux rata umidificare 220 ml/ora Timer Aromaterapie Lampa Veghe pentru 15mp consum 24W/h la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Umidificatoare DUUX

Pentru mai multe promotii la Umidificatoare DUUX trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Umidificatoare. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†