Umidificator cu ultrasunete Air&Me SOLNAN Rezervor Top Fill Higrostat Timer Aromaterapie

Vezi detalii promotie

AirMe SOLNAN este un umidificator cu ultrasunete eficient si foarte practic ce pune la dispozitie posibilitatea de umplere a rezervorului din partea superioara a aparatuluiUmidificarea aerului din locuinta este extrem de simpla datorita higrostatului incorporat functiei Timer si a celor 3 viteze ale aparatuluiUsor de utilizatPanoul de control touch usor de folosit permite efectuarea setarilor doriteSolnan pune la dispozitie 3 niveluri de umidificare programarea umidificarii putand…

Pret Umidificator cu ultrasunete Air&Me SOLNAN Rezervor Top Fill Higrostat Timer Aromaterapie

Cauti Umidificator cu ultrasunete Air&Me SOLNAN Rezervor Top Fill Higrostat Timer Aromaterapie la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Umidificatoare Air Me Air Naturel

Pentru mai multe promotii la Umidificatoare Air Me Air Naturel trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Umidificatoare. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†