Filtru de apa W-01B pentru Umidificator CA607 Black

Vezi detalii promotie

Filtrul de apa W01B reduce calcarul din apa si emisia nedorita a particulelor de calcar in aerul din casaEficient de la 1 pana la 3 luni in functie de duritatea apei de exemplu folosirea apei de la robinet accelereaza eordarea filtrului astfel incat filtrul de apa W01B trebuie inlocuit mai devremeClean Air Optima CA607B este echipat cu un mecanism de supraveghere a duratei de viata a filtrului care semnaleaza ca filtrul de apa trebuie inlocuit dupa aproximativ 400 de ore de lucruDeterminarea…

Pret Filtru de apa W-01B pentru Umidificator CA607 Black

Cauti Filtru de apa W-01B pentru Umidificator CA607 Black la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Umidificatoare CLEAN AIR OPTIMA

Pentru mai multe promotii la Umidificatoare CLEAN AIR OPTIMA trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Umidificatoare. Descopera zeci de produse la promotie.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†