Tub PP Valrom, gri, diametru 110 mm, lungime 1 m

Tub PP Valrom
Vezi detalii promotie

Tubul Valrom se utilizeaza la instalatia de canalizare interioara la evacuarea apelor menajere la temperaturi joase sau ridicate. Produsul este de asemenea potrivit si pentru conductele de ventilatie naturala a instalatiei interioare de canalizare. Tubul este confectionat din polipropilena si are culoare gri. Temperatura maxima de lucru este de 90C. Avantaje: greutate scazuta durata ridicata de viata rezistent la coroziune rezistent la temperaturi ridicate flexibilitate rezistenta mecanica ma

Pret Tub PP Valrom, gri, diametru 110 mm, lungime 1 m

Cauti Tub PP Valrom, gri, diametru 110 mm, lungime 1 m la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Teava PVC/PP - gri valrom

Pentru mai multe promotii la Teava PVC/PP - gri valrom trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Teava PVC/PP - gri. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆