Trafalet, uz general, poliacril si lana, rola de 23 cm, diametru 60 mm

Vezi detalii promotie

Trafaletul este un accesoriu practic potrivit pentru uz general. Acesta este prevazut cu o rola fabricata din poliacril si lana cu suport din plastic, astfel ca il poti utiliza aplicarea oricarui tip de vopsea. Trafaletul dispune de maner din plastic albastru cu tija din metal si gaura pentru agatare. Latimea produsului este de 230 mm si diametrul este de 60 mm. Avantaje: utilizare confortabila durabil in timp calitate superioara consum redus de vopsea

Pret Trafalet, uz general, poliacril si lana, rola de 23 cm, diametru 60 mm

Cauti Trafalet, uz general, poliacril si lana, rola de 23 cm, diametru 60 mm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Trafaleti pentru uz general Arabesque

Pentru mai multe promotii la Trafaleti pentru uz general Arabesque trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Trafaleti pentru uz general. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†