Trafalet poliacril si prelungitor, 2m, set Max

Vezi detalii promotie

Setul Max este compus din trafalet cu fir rasucit din poliacril si prelungitor metalic pana la 2m. Poliacrilul este o fibra sintetica extrem de elastica, rezistenta la rupere si frecare. Cilindrul din interiorul rolei protejeaza impotriva patrunderii vopselei, asigurand vopsirea uniforma. Astfel, rola are o durata de viata extinsa, putand fi utilizata la multe tipuri de lucrari de amenajare. Datorita suportului metalic, trafaletul are stabilitate optima iar manerul confortabil, din plastic, f

Pret Trafalet poliacril si prelungitor, 2m, set Max

Cauti Trafalet poliacril si prelungitor, 2m, set Max la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Trafaleti pentru uz general Arabesque

Pentru mai multe promotii la Trafaleti pentru uz general Arabesque trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Trafaleti pentru uz general. Descopera zeci de produse la promotie.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†