Trafalet pentru tapet Hardy, uz general, cauciuc, rola de 15 cm, diametru 50 mm

Vezi detalii promotie

Trafaletul Hardy este un instrument profesional, practic pentru montarea tapetului. Cu ajutorul acestuia vei putea scoate usor bulele de aer dintre tapet si perete si vei lipi mai bine imbinarile. Rola este fabricata din cauciuc sintetic si are lungimea de 15 cm si diametrul de 50 mm. Manerul este realizat din plastic galben si prevazut cu striatii care asigura o priza buna in timpul lucrului. Avantaje: dispune de gaura pentru agatare usor de utilizat material rezistent in timp calitate super

Pret Trafalet pentru tapet Hardy, uz general, cauciuc, rola de 15 cm, diametru 50 mm

Cauti Trafalet pentru tapet Hardy, uz general, cauciuc, rola de 15 cm, diametru 50 mm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Trafaleti pentru tapet hardy

Pentru mai multe promotii la Trafaleti pentru tapet hardy trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Trafaleti pentru tapet. Descopera zeci de produse la promotie.

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜†