Trafalet Color Expert, spuma, latime 11 cm, diametru 45 mm

Vezi detalii promotie

Trafaletul Color Expert este un accesoriu practic, potrivit pentru vopsirea suprafetelor mici si realizarea finisajelor. Aceasta este fabricata din spuma fina, astfel ca vei putea aplica orice tip de lacuri si lazuri. Rola are latimea de 15 cm si diametrul de 45 mm. Avantaje: calitate inalta asigura o pelicula uniforma rezistenta in timp practica Recomandari: Este recomandat sa o cureti dupa ce termini lucrarea folosind apa sau solutii specifice in functie de materialul aplicat.

Pret Trafalet Color Expert, spuma, latime 11 cm, diametru 45 mm

Cauti Trafalet Color Expert, spuma, latime 11 cm, diametru 45 mm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Trafaleti pentru tapet colorexpert

Pentru mai multe promotii la Trafaleti pentru tapet colorexpert trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Trafaleti pentru tapet. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†