Trafalet pentru tencuieli speciale, burete gros mare, rola de 19 cm, diametru 70 mm

Vezi detalii promotie

Trafaletul cu structura speciala este un instrument potrivit pentru aplicarea tencuielilor speciale. Acest model este prevazut cu o rola de 19 cm din burete poros, gros, galben cu diametrul de 70 mm care iti va permite sa acoperi rapid o suprafata mare. Trafaletul dispune de maner din PVC cu tija din metal si orificiu pentru agatare care permite depozitarea si uscarea corespunzatoare. Produsul are lungimea de 30 cm. Avantaje: calitate superioara rezistent la solutii agresive potrivit pentru g

Pret Trafalet pentru tencuieli speciale, burete gros mare, rola de 19 cm, diametru 70 mm

Cauti Trafalet pentru tencuieli speciale, burete gros mare, rola de 19 cm, diametru 70 mm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Trafaleti pentru fatade exterioare Arabesque

Pentru mai multe promotii la Trafaleti pentru fatade exterioare Arabesque trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Trafaleti pentru fatade exterioare. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†