Trafalet pentru fatade Elitacolor, fire poliacril, L rola 25 cm, D 68 mm

Vezi detalii promotie

Trafaletul de fatada Elitacolor se utilizeaza pentru vopselurile acrilice aplicate pe fatadele constructiilor rezidentiale si industriale. Are firele confectionate din poliacril, cu latimea de 25 cm. Captusala este confectionate din material flexibil non higroscopic, adecvat pentru suprafete dure. Rola este realizata din plastic rezistent, pe suport de otel, iar manerul este realizat din plastic. Avantaje: pentru uz casnic sau industrial utilizare confortabila durabil in timp calitate superio

Pret Trafalet pentru fatade Elitacolor, fire poliacril, L rola 25 cm, D 68 mm

Cauti Trafalet pentru fatade Elitacolor, fire poliacril, L rola 25 cm, D 68 mm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Trafaleti pentru fatade exterioare hardy

Pentru mai multe promotii la Trafaleti pentru fatade exterioare hardy trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Trafaleti pentru fatade exterioare. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†

Selfie