Trafalet pentru fatade Elitacolor, fire poliacril, L rola 18 cm, D 48 mm

Vezi detalii promotie

Trafaletul Elitacolor pentru fatade are rola acoperita cu invelis din fire poliacril, cu lungimea de 18 mm,si maner din plastic, cu suport din otel. Diametrul rolei, de 68 mm, permite aplicarea rapida a vopselei pe suprafete mari, facand-o potrivita pentru zugravirea fatadelor. Se preteaza aplicarii vopselei pe baza de apa sau latex, datorita firelor moi. Un avantaj al rolelor din poliacril este curatarea usoara in urma utilizarii. Avantaje: pentru uz casnic sau industrial utilizare confortab

Pret Trafalet pentru fatade Elitacolor, fire poliacril, L rola 18 cm, D 48 mm

Cauti Trafalet pentru fatade Elitacolor, fire poliacril, L rola 18 cm, D 48 mm la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Trafaleti pentru fatade exterioare hardy

Pentru mai multe promotii la Trafaleti pentru fatade exterioare hardy trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Trafaleti pentru fatade exterioare. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†