Tigla metalica Durako Riva, maro, RAL 8017, lucios, grosime 0,45 mm, 3,545 x 1,180 m

Tigla metalica Durako Riva
Vezi detalii promotie

Tigla metalica Durako Riva se foloseste atat pentru constructii noi, in realizarea acorperisurilor, dar si pentru renovari ale acestora, inclinarea minima recomandata a acoperisului fiind de 9. Este fabricata din otel galvanizat la cald cu o protectie multistrat pe ambele fete. In cazul acestui articol, fata superioara este acoperita cu o vopsea pe baza de poliester de 25m, cu aspect lucios. Garantia la coroziune este de 10 ani. Panoul de tigla are 7 cute pe lungimea sectiunii, grosimea table

Pret Tigla metalica Durako Riva, maro, RAL 8017, lucios, grosime 0,45 mm, 3,545 x 1,180 m

Cauti Tigla metalica Durako Riva, maro, RAL 8017, lucios, grosime 0,45 mm, 3,545 x 1,180 m la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte Tigla metalica durako

Pentru mai multe promotii la Tigla metalica durako trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria Tigla metalica. Descopera zeci de produse la promotie.

★★★★☆