A doua mare carte a jocurilor mintii - Ivan Moscovich

Vezi detalii promotie

• Jocuri de logica • Jocuri de perspicacitate si de matematica • Informatii istorice • Paradoxuri • Tehnici de rezolvare a problemelor Jocurile si problemele de logica si de perspicacitate pot schimba felul in care gandim si ne pot imbunatati calitatea vietii. Ne pot face mai inventivi, mai creativi, mai artistici. Ne pot permite sa vedem lumea din perspective noi. Ne pot aminti sa ne distram. Ne antreneaza creierul, prevenind imbatranirea timpurie a acestuia. Destinata publicului larg de orice varsta, cartea combina activitatea distractiva cu provocarile menite sa ne puna mintea la treaba, dezvolta ideea respectiva si o aplica unor concepte comune artei, stiintei si matematicii, intr-un mod ce favorizeaza descoperirea creativa, rezolvarea de problem ...

Pret A doua mare carte a jocurilor mintii - Ivan Moscovich

Cauti A doua mare carte a jocurilor mintii - Ivan Moscovich la cel mai bun raport calitate pret? Da click pe butonul Vezi detalii promotie si descopera oferta actuala! De asemenea, in functie de produs si cosul de cumparaturi final, poti beneficia de livrare gratuita sau alte promotii si economisesti astfel si mai mult!

Promotii si oferte teste psihometrice Libris

Pentru mai multe promotii la teste psihometrice Libris trebuie doar sa dai click pe Vezi detalii promotie si apoi sa selectezi categoria teste psihometrice. Descopera zeci de produse la promotie.

โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…โ˜†